Σχετικά με εμένα

Ονομάζομαι Κάλλια και είμαι μαμά 2 παιδιών!!!
Ενός πιτσιρικά, όπως τον αποκαλώ, 4 ετών, που με διεκδικεί με κάθε τρόπο απο τότε που γεννήθηκε η αδερφή του, και μιας Λουλουδένιας μόλις 5μιση μηνών!!!

Εκτός όμως από μαμά, είμαι και δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όπου και κατοικώ.
Τη λατρεύω τη δουλειά μου, γιατί έρχομαι σε επαφή με μικρά παιδιά. Τους μαθαίνω πάνω απ'όλα να είναι καλύτεροι σαν άνθρωποι (αυτό είναι και το στοίχημα μου!)κι ύστερα τους δίνω τα μαθησιακά εφόδια , για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
Όταν τους ξεφεύγει και με αποκαλούν μαμά, εκεί κουζουλαίνομαι, όπως το λέμε εδώ στην Κρήτη.

Είμαι και σύζυγος. Έχω ένα σύζυγο, δυναμικό, εργατικό, κοινωνικότατο που με βοηθάει και με στηρίζει σε ό,τι κι αν χρειαστώ. Παρόλο που απουσιάζει πολλές ώρες απο το σπίτι, περνάει όσο μπορεί ποιοτικό χρόνο με τον πιτσιρίκο μας.

Εκτός απο όλα αυτά, με ξετρελαίνει η κουζίνα κι ιδιαίτερα η παρασκευή γλυκών. Αν και σαν γεύση προτιμώ τα αλμυρά, προτιμώ να δημιουργώ με τη ζάχαρη. Ίσως να φταίνε τα γονίδια του μπαμπά ζαχαροπλάστη. 

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κατασκευές και με χειροτεχνίες.Αυτό το οφείλω στο σχολείο που πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ακόμα και στα εικαστικά. Ανέκαθεν τα χέρια μου δεν έπιαναν σε αυτά. Τώρα μετανιώνω που δεν μου έμαθε η μαμά μου βελονάκι και ραπτομηχανή. Κάποια στιγμή θέλω να παρακολουθήσω σεμινάρια για αρχάριους ή και για άσχετους (xixi)όπως εγώ.

Τέλος, η ασχολία μου με το blogging δημιουργήθηκε μετά τον ερχομό της Λουλουδένιας μου. Είχα ανάγκη να έρθω σε επαφή με ανθρώπους με κάποια κοινά ενδιαφέροντα και να εκφραστώ. Απο μικρή μου άρεσε το γράψιμο και ήρθε ο καιρός να το αξιοποιήσω, ιδίως τώρα που περνάω περισσότερο χρόνο στο σπίτι.


Είμαι η Κάλλια!Πάνω απ'όλα μαμά κι ύστερα όλα τα άλλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips