Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η Βάφτιση του γιου μου!!!

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια απο τη βάφτιση του μικρού μου και πραγματικά ήταν σαν χθες. 
Παρόλο που τα χερια μου δεν πολυπιάνουν ή τουλάχιστον έτσι πίστευα αποφάσισα να φτιάξω εγώ (και με τη βοήθεια της οικογένειας) ό,τι χρειαζόταν. 
Ξεκίνησα μια ερευνα στο ίντερνετ όσο αφορά τα προσκλητήρια. Είχα επιλέξει για θέμα τη μέλισσα. Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Στο τέλος κατέληξα σε ένα προσκλητήριο το οποίο ήταν για babyshower. Με τις διάφορες αλλαγές που έγιναν ιδού το αποτέλεσμα...! 


Οι παιδικές μπομπονιέρες ήταν πινακάκια, τα οποία μας τα ζωγράφισε ένας φίλος μας ζωγράφος. Ήθελε να είναι το δώρο του για τη βάφτιση του μικρού μας. Εμείς μετά τα αμπαλάραμε σε άσπρες τσαντούλες με καραμέλες και γλειφιτζούρια!
                            

Οι μπομπονιέρες των μεγάλων ήταν πολύχρωμα κορνιζάκια, τα οποία αγόρασα απο το μεγάλο γνωστό πολυκατάστημα και μέσα είχαμε τυπώσει και τοποθετήσει ευχαριστήριες καρτούλες.




Στα τραπέζια είχαμε τοποθετήσει εναλλάξ χάρτινα καλαθάκια γεμάτα καραμέλες και είχαμε βάλει σημαιάκια με το όνομα του μικρού με λουλούδια αμάραντους. Διάλεξα τα συγκεκριμένα λουλούδια γιατί διατηρούνται και χωρίς νερό. Τα βάζα ήταν από κουτιά του γάλατος που έπινε το μικρό μας και τα έντυσα στα χρώματα της μέλισσας.



 

Τέλος στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών είχαμε διάφορα γλυκίσματα και πάνω στον καθρέφτη που υπήρχε στολίσαμε μια γιρλάντα με το όνομα του νεοφώτιστου!!!


                                     


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!! Εμείς είχαμε φτιάξει προσκλήσεις με θέμα τον Πινόκιο...Μάζευα τις άδειες συσκευασίες απο τις κρέμες τις είχαμε φτιάξει κουμπαράδες γεμάτους καραμέλες και τους ειχαμε βάλει πανω στα τραπέζια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή αν έπιαναν τα χέρια σου τι θα είχες κάνει????? καλώς σε βρήκα και εγώ. θα τα λέμε συχνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips