Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Το planner μου

Επιτέλους μετά απο πολύ καιρό κατάφερα να ολοκληρώσω την ανάρτηση του planner μου!!!



Ψάχνοντας απο τον προηγούμενο Οκτώβρη στο Pinterest είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα για να φτιάξω το δικό μου planner αλλά και πελαγώσει ταυτόχρονα με τόσα διαφορετικά πράγματα που είχε.Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που αποφασίζει πολύ γρήγορα σε ό,τι ψάχνει και δε το πολύ σκαλίζει! Εδώ όμως την πάτησα...

Μετά απο πολλή έρευνα αποφάσισα ότι θα χωρίσω το planner μου σε τέσσερις ενότητες:

  1. Οργάνωση σπιτιού
  2. Blog planner
  3. Κωδικοί και
  4. Παραγγελίες Tupperware
Επίσης τοποθέτησα έναν φάκελο όπου περιέχει τα στιλό και τα post it που θα χρησιμοποιώ!!!


Στην οργάνωση του σπιτιού έχω το μηνιαία ημερολόγια και το εβδομαδιαίο πλάνο για το μενού εβδομάδας, ραντεβού και τηλέφωνα που πρέπει να γίνουν, τι πρέπει να αγοράσω και to do list!
Τα βρήκα απο εδώ.





Για το blog planner μου χρησιμοποίησα τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό και σελίδες για διάφορες σημειώσεις απο το secondchancetodream



 

Τη σελίδα με τα passwords τη βρήκα απο το blog blogworldlabel!!!



Τέλος, για τις παραγγελίες μου στα Tupperware έφτιαξα εγώ ένα δικό μου πίνακα, όπως τον ήθελα, με στήλες για το όνομα του προϊόντος, τον κωδικό και την τιμή του και τον τύπωσα σε ροζ χαρτί.



Με αυτόν τον τρόπο έχω οργανώσει τον χρόνο μου και τις δουλίτσες μου!!! Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο είδος planner;;;

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Καλλιόπη, χαίρομαι που σε βρίσκω! Πολύ όμορφο το planner σου, ωραία χρώματα επέλεξες! Εγώ δυστυχώς δεν έχω φτιάξει κάτι, αλλά φλερτάρω πολύ με την ιδέα τελευταία...φιλιά, Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το planner σου! Εγώ πειραματίστηκα με διάφορες εκδοχές αλλά κατέληξα στην πιο απλή, ώστε να μη μου τρώει ο προγραμματισμός περισσότερο χρόνο από τις ίδιες τις δουλειές! Όσο για λίστα για τα ψώνια έχω ξεχωριστό μπλοκ στην κουζίνα και γράφει όποιος παρατηρήσει κάποια έλλειψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που το έφτιαξες!
    Σου δίνει διάθεση να "οργανωθείς"!
    Δεν την έχω πολύ την οργάνωση, αλλά πιέζω λίγο τον εαυτό μου και κάνω λίστες και κρατώ ημερολόγιο...ώστε να έχω πιο ήρεμο το μυαλό μου.

    φιλιά, Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφο και χρήσιμο! Εγώ έχω ψύχωση με κάθε λογής σημειωματάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια!!!Μου αρέσουν κι εμένα πολύ οι ατζέντες και τις έχω εντάξει στην καθημερινότητα μου!!! Πέρσι είχα φτιάξει σχολικό ημερολόγιο που δούλευα. Έτσι φέτος έφτιαξα για το σπίτι, μιας και δε δουλεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου αρέσει η οργάνωση και βοηθά να έχεις σε λίστες όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν, ειδικά και για τις αναρτήσεις του blog. Εγώ δεν έχω το δικό μου planner, αλλά σκέφτομαι να φτιάξω ένα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλλια μου πάντα ήσουν οργανωμένη και μεθοδική! Είναι αυτό ακριβώς που περίμενα από σένα! Όχι σαν το δικό μου που κρέμεται από την πόρτα του ψυγείου οριακά από 2 μαγνητάκια... Το αγαπώ! Μπράβο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips