Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

My Christmas planner!!!

ΧοΧοΧο

Μια ανάρτηση άκρως εορταστική.... μπα μάλλον οργανωτική!!!
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες προετοιμάζομαι για τις γιορτές!!! Τι δώρα πρέπει να πάρω στα φιλιότσα, στους κουμπάρους, στις δασκάλες μας, στους εορτάζοντες που δεν είναι και λίγοι και στα παιδάκια της οικογένειας μας!!! Δωράκια συμβολικά στους παππούδες και στις γιαγιάδες, στα ανίψια και στα αδέρφια!!! Δεν μπορώ να πω.... έχουμε μπόλικα!!! Φανταστείτε τώρα όλα αυτά σε διάσπαρτα χαρτιά, να τα χάνω συνεχώς και να μη θυμάμαι που έχω γράψει το καθετί!!!

Επίσης με το να σταματάμε στο σχολείο παραμονές Χριστουγέννων και να έχω πάντα να ετοιμάσω το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, χρειάζεται να έχω κάνει προετοιμασία από πιο νωρίς, όπως ψώνια και καθαριότητα του σπιτιού.

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα φέτος να ετοιμάσω ένα Christmas planner!!!  Η ιδέα φυσικά προήλθε απο το Pinterest!!! Εκεί που χάζευα έπεσε στην αντίληψη μου αυτό..... απο το site Eighteen25

Christmas Planner - free printables to make your own Christmas Planner out of a composition notebook.:

Και αμέσως έπιασα δουλειά!!!
Είχα απο καιρό αγοράσει ένα κόκκινο σημειωματάριο, ούτε 2 ευρώ δεν έκανε και ξεκίνησα να το διακοσμώ με υλικά που είχα στο σπίτι!!!

Τα υλικά μου


Όπως βλέπετε χρειάστηκα:
 • ψαλίδι
 • υγρή άσπρη κόλλα
 • μολυβάκι
 • πινέλο και
 • χαρτί περιτυλίγματος και
 • αυτοκόλλητα για να το διακοσμήσω εσωτερικά
Στη συνέχεια, ετοίμασα, χειρόγραφα, το εσωτερικό του με βάση τις δικές μου ανάγκες!!!
Έφτιαξα το ημερολόγιο Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου και σε κάθε σελίδα έφτιαξα τις μέρες της βδομάδας!

Ημερολόγιο Νοεμβρίου


Βδομάδα ανά σελίδα

Μετά ακολουθούν  σελίδες με τις κατασκευές που θέλω να ετοιμάσω αλλά και projects.
Ακολουθούν οι λίστες με τα δώρα, το μενού όπου εκεί θα καταγράψω τι συνταγές γλυκές και αλμυρές που θα ετοιμάσω φέτος στο γιορτινό τραπέζι .


Λίστα δώρων
Στο τέλος έχω αφήσει αυτά που πρέπει να γίνουν από δουλειές σπιτιού, δουλειές εξωτερικές, πληρωμή λογαριασμών κ.α.Christmas planner by Kallia sweet mama

Είναι απλό, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά το έφτιαξα μόνη μου και για πρώτη φορά το κατευχαριστήθηκα!!! 
Καλή μου οργάνωση λοιπόν!!!

 


3 σχόλια:

 1. Ειναι πανεμορφο! Μπραβο! Μια εντσαση! τι τους ηθελες τους λογαριασμους; Μου φτανει που τα γραφω στην ετησια αντζεντα δεν θελω να τα βλεπω και εδω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπορεί να μην έχω όλες αυτές τις υποχρεώσεις...αλλά το καταζήλεψα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόλυ όμορφο το ημερολόγιο σου, έχεις απόλυτο δίκιο για την οργάνωση και εγώ καθέ χρόνο τέτοιες μέρες με πιάνει πανικός και στο τέλος ξεχνάω και τα περισσοτερα που έχω σκεφτεί, γιατι τα σημειώνω στο μυαλό μου. τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι? Πολύ ωραί ιδέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips